Clàusula legal

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que el correu electrònic obtingut en la sol·licitud serà incorporat a un fitxer sota la responsabilitat de VM Taller Automoció S.C.P., amb la finalitat de poder concertar la cita prèvia. Així mateix, us informem que el tractament de les vostres dades està legitimat pel vostre consentiment i/o la relació contractual mútua que mantenim.

Us informem que el tractament de les vostres dades està legitimat pel vostre consentiment.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Bonaigua nº18, Guissona 25210, Lérida (Espanya) o fent arribar un correu electrònic a través del formulari de contacte. Us podeu dirigir a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que considereu oportuna.

Així mateix i d'acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, sol·licitem també el vostre consentiment exprés per enviar-vos publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que us poden interessar, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Així mateix, us informem que podeu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, fent arribar un correu electrònic a través del formulari de contacte.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

No es perdi cap de les nostres ofertes!

Inscrigui's al nostre butlletí setmanal de novetats i promocions

T. 973550382

C/Bonaigua nº18

25210 Guissona (Lérida)

Horari

De Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 i de 15:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00